Microsoft Azure Stack er en udvidelse af Azure – der bringer fleksibiliteten og innovationen ved cloudbaseret databehandling til dit lokale miljø og aktiverer den eneste hybridcloud, der giver dig mulighed for at bygge og udrulle hybridprogrammer overalt. Vi samler det bedste fra Edge og cloudmiljøet for at give dig Azure-tjenester overalt i dit miljø.

*Tilbud gælder kun ved registrering af nyt webhosting-abonnement og kan ikke bruges i forbindelse med andre tilbud eller salgsfremstød. Ved udløb af den indledende købsperiode vil abonnement på rabatprodukter blive fornyet til gældende normalpris for fornyelse. Abonnementet kan opsiges i henhold til Forretningsbetingelser for One.com. Gælder kun for virksomheder og enkeltpersoner i USA.
Få et hjemmesideprogram, der ikke kræver kodning. Med One.coms Hjemmesideprogram er det nemt at lave en hjemmeside. Log ind i dit kontrolpanel, og du er klar efter et par klik. Der er ikke brug for indviklet software eller at tænke på kode. Start med en skabelon og lav den til din egen efterhånden som du tilføjer indhold og sider. Din One.com hostingpakke inkluderer dit eget domæne, 25 GB plads og ubegrænset trafik.
One.com står klar med råd og vejledning i alle faserne af dit domænekøb, lige fra valg af domænenavne, over køb af domænenavn til domæne registrering. Hvis du har spørgsmål vedrørende registrering af domæne eller flytning af dit eksisterende domæne over til One.com, er du meget velkommen til at kontakte vores support, der sidder klar til at hjælpe dig. Se i øvrigt vores Guider & FAQ.

Når du vælger domænenavn, går det nok op for dig, at mange navne indeholder Æ, Ø eller Å. Hvis du er sikker på at din hjemmeside skal være dansk, er der ikke noget stort problem, da de fleste danskere godt kan søge på de bogstaver. Hvis du derimod vil have en international side, vil navne med Æ, Ø og Å give problemer, da de ikke vil kunne skrive det, og det ikke er sikkert, at deres søgeværktøjer vil foreslå sider, med bogstaver de ikke bruger på deres sprog.
Med Azure DNS Private Zones får du en enkel, pålidelig og sikker DNS-tjeneste, så du kan administrere og oversætte navne på et VNET uden at skulle oprette og administrere en brugerdefineret DNS-løsning. Denne nye egenskab giver dig mulighed for at bruge dine egne domænenavne i stedet for de navne, der er tilgængelige via Azure i øjeblikket, og du kan angive en navneoversættelse for VM'er på et VNet og mellem VNet. Du kan desuden også konfigurere zonenavne med en visning, der er opdelt vandret. Det gør det muligt for en privat og offentlig DNS-zone at dele samme navn.
Udløbne domæner bliver brugt af professionelle online markteers til at bygge blogs, hvilket siges at fylde en stor del af Internettet i dag. Der kommer flere og flere til og google ved stadig ikke hvordan, de skal dæmme op for problemet, idet folk bliver bedre og bedre til at skjule deres hjemmesider. Mange gange, når et domænenavn bliver fritlagt, kan det have en god klang og virke ganske tilforladeligt – men pas på hvis du vil købe det.
Drupal er mere populær blandt erfarne web-udviklere og erfarne kodere, men der er en lidt stejlere indlæringskurve, og det kræver at man kan kode. Joomla minder lidt mere om WordPress, men kræver også en smule kodeerfaring hvis man skal have det til at gøre præcis som man vil. Man kan selvfølgelig stadig kode den helt fra bunden, men det kræver bestemt noget erfaring med at kode, hvilket ikke alle har. Så for at gøre det nemmest for dig selv, vil vi råde dig til at benytte en byggeplatform. Platformen WordPress indeholder et kæmpe udvalg af forskellige designs som er udviklet af professionelle. En masse af disse er fuldstændig gratis at bruge, og der er så meget at vælge imellem, at det er nemt at gøre din side unik! Den er meget begyndervenlig og desuden er der et bredt netværk af WordPress udviklere, som er klar til at svare på eventuelle spørgsmål, og hjælpe dig hvis du kommer i klemme med din opbygning. En fordel ved denne byggeplatform er også, at den er mobil- og tabletvenlig. Så dit valgte design vil også give mening på mobile apparater.

j. Oversendes sagen til behandling ved Klagenævnet, beslutter Klagenævnets formand, om sagen kan afgøres skriftligt eller under møde. Ligeledes kan formanden træffe beslutning om, at der skal indhentes yderligere oplysninger til brug for sagens afgørelse. Sager, hvori der medvirker forbruger- og erhvervsrepræsentanter, skal dog altid afgøres under møde. 


Hvis du vil flytte din hjemmeside, kan det godt lade sig gøre at skifte domæne, men det kan som tidligere nævnt, resultere i mistet arbejde med markedsføring, og på den måde mister man besøgende og kunder. Vi har en række punkter, som kan hjælpe med, at vælge det rigtige navn, og selvom det ikke er nødvendigt at opfylde alle punkter, er de gode at have i mente.
Hvis du vil starte en webbutik skal du for det første have en betalingsløsning. Skal folk kunne betale med andet end dankort? På det seneste er det blevet meget populært at betale med Mobile Pay. Du skal have en forbindelse til Nets, og muligvis også til Paypal. Du skal bestemme dig for hvor du vil sende til, og gøre det klart på din side. Skal det kun være i Danmark, eller skal du have international fragt? Skal du sende varer gennem Post Danmark / Post Nord eller GLS? Dem begge eller måske noget helt tredje? Du skal bestemme dig for hvor meget du vil tage for fragten, og have en aftale med ombringeren om, hvad de vil kræve af dig, for at bringe dine varer ud. Du kan også vælge selv at lave udbringning, men dette vil begrænse dig til det lokale område omkring dit varehus.
a.      Ved udvidelse af tegnsæt for danske Domænenavne, jf. pkt. 1.3., b, gælder nedenstående regler. Reglerne gælder for ansøgninger om tildeling af brugsret til Domænenavne indeholdende en eller flere af de karakterer, hvormed tegnsæt for Domænenavne bliver udvidet, og som er indgivet til DK Hostmaster i en periode på 30 dage, fra DK Hostmasters beslutning om at udvide tegnsæt for Domænenavne er trådt i kraft.

Derfor vil du også opleve, at et dk domæne koster mere nogle steder end andre, og det er udelukkende fordi sælgeren tillægger gebyrer for at facilciterer salget og registreringen hos DK-hostmaster. Et dk domæne koster således 45 kr. om året uden gebyrer og tillægsydelser. Brug denne pris til at tjekke op på om du evt betaler for meget for dit domæne om året.


For mange er det helt ok at disse oplysninger kan ses af alle, men nogle gange kan der være grunde til, at ejeren af domænet helst vil være anonym. Det kunne eksempelvis være af SEO årsager, så Google ikke kan se, hvilke andre domæner ejeren af det givne domæne ejer eller det kan være af personlige årsager, hvis man f.eks. ikke ønsker at folk der læser ting på ens hjemmeside skal kunne finde frem til ens hjemmeadresse.
Just a few tickets left to tonight's Good Citizen talk with me and Henry Crothers, where he'll discuss his work reshaping AKL, Tauranga, CHC and QTown, and how NZ needs to stop chickening out of doing cool urban things! 6pm @generatornz!https://www.eventbrite.co.nz/e/the-good-citizen-henry-crothers-in-conversation-with-jeremy-hansen-tickets-50839683863 …
Du kan registrere et danske domænenavn, så længe du opgiver korrekt navn, adresse og dine betalingsoplysninger. Du vil både modtage et brev og en email fra DK-Hostmaster, som byder dig velkommen med dine brugerdata. Du kan dog ikke registrere dit domænenavn ved DK-Hostmaster direkte. Du skal igennem en af de mange danske registranter, som du bl.a. kan finde et udvalg af her på siden. De seneste år er reglerne blevet skærpet en anelse i forbindelse med misbrug og svindel fra danske domæner, primært begået af operationer fra udlandet. Der har været en lang række tilfælde, hvor falske webshops er blevet sat op, søgeoptimeret og dernæst afviklet, uden at godtroende danskere har modtaget de varer, de havde betalt for. Dette finder stadig sted, så det er altid at anbefale, at man tjekker op på hjemmesiden, før man gennemfører sin betaling.
Da der findes kun to brugere til at flytte, og da bruger A og B bruger begge bruger Outlook allerede, kan blive flyttet mailen ved at åbne gammelt. .Pst-fil i den nye Outlook-profil og kopiere meddelelser, kalenderelementer, kontakter, osv., som vist i importere Outlook-elementer fra en Outlook-datafil (.pst). Når organiseret i de korrekte placeringer i Office 365-postkasse, kan elementerne alle åbnes fra enhver enhed, hvor som helst.
Army NamesArmy Names (Dwarf)Army Names (Elf)Army Names (Orc)Army Names (Troll)Army Names (Undead)Artifact NamesArtwork NamesAttack Move NamesAttack Names (Anime)Award NamesBattle NamesBoard Game NamesBook TitlesBouquet NamesBoxer NamesBrand NamesBug Species NamesCandy NamesCard Game NamesChivalric Order NamesChosen One TitlesClothing Brand NamesClown NamesClown Names (Evil)Color NamesComputer Virus NamesConsole NamesConstellation Names
For mange er det helt ok at disse oplysninger kan ses af alle, men nogle gange kan der være grunde til, at ejeren af domænet helst vil være anonym. Det kunne eksempelvis være af SEO årsager, så Google ikke kan se, hvilke andre domæner ejeren af det givne domæne ejer eller det kan være af personlige årsager, hvis man f.eks. ikke ønsker at folk der læser ting på ens hjemmeside skal kunne finde frem til ens hjemmeadresse.

Drupal er mere populær blandt erfarne web-udviklere og erfarne kodere, men der er en lidt stejlere indlæringskurve, og det kræver at man kan kode. Joomla minder lidt mere om WordPress, men kræver også en smule kodeerfaring hvis man skal have det til at gøre præcis som man vil. Man kan selvfølgelig stadig kode den helt fra bunden, men det kræver bestemt noget erfaring med at kode, hvilket ikke alle har. Så for at gøre det nemmest for dig selv, vil vi råde dig til at benytte en byggeplatform. Platformen WordPress indeholder et kæmpe udvalg af forskellige designs som er udviklet af professionelle. En masse af disse er fuldstændig gratis at bruge, og der er så meget at vælge imellem, at det er nemt at gøre din side unik! Den er meget begyndervenlig og desuden er der et bredt netværk af WordPress udviklere, som er klar til at svare på eventuelle spørgsmål, og hjælpe dig hvis du kommer i klemme med din opbygning. En fordel ved denne byggeplatform er også, at den er mobil- og tabletvenlig. Så dit valgte design vil også give mening på mobile apparater.
Hvis man skal betale sig fra hvert besøg, fordi domænenavnet ikke fanger nogle søgekriterier naturligt, kan man risikere, at man betaler mere end man tjener på hver kunde. Derfor er de beskrivende domænenavne praktiske, også rent økonomisk, da de på en måde reklamerer gratis for sig selv. Dermed ikke sagt, at du ikke behøver at markedsføre yderligere, hvis du vælger et beskrivende navn, men det kan være en god idé, især hvis du ikke har mange midler til markedsføring.
For virksomheder tæller udseendet. Med et .pro-domæne får du en fantastisk webadresse, der indgyder til tillid. Hver gang en klient indtaster din webadresse, bliver de mindet om at du er ekspert indenfor dit felt. Du kan gøre yderligere opmærksom på din ekspertise ved også at bruge dit .pro-domænenavn til din e-mailadresse. Mulige klienter bliver imponerede, når de modtager en e-mail fra dig@dinvirksomhed.pro.
Hvis du gerne vil sælge et produkt, er det vigtigt, at du kan fange kundernes opmærksomhed. Mange som handler på nettet, søger efter deres produkt gennem google, og det er derfor vigtigt, at din side vil dukke op blandt de første muligheder. Hvis man er iblandt de øverste søgninger, har dit navn stadig stor indflydelse, da det skal kunne lokke kunderne ind til dig, i stedet for de andre sider. Hvis du har et fangende eller beskrivende navn, kan det tiltrække kunderne, men det kræver stadig at din side er markedsført nok, til at være blandt de første muligheder.

Webhotellet er det, der forbinder dig til internettet og sørger for at siden er tilgængelig for brugere. Det er også her du kan købe dit eget domæne. Dette er klart anbefalet at gøre, siden det ser mere professionelt ud at have sit eget domænenavn. Derudover vil det også påvirke tilgængeligheden af din hjemmeside om du har et godt webhotel. Man kan også købe sig ind på andres domæner, men dette kan betyde, at man får en langsommere forbindelse, og det ser mindre professionelt ud. Vi anbefaler at skaffe sit eget domæne. Webhoteller er desuden ikke dyre at benytte og kan også være gratis, afhængig af hvor meget plads og trafik du vil have tilgængelig på din side. Vælger man ikke den gratis variant (der vil være nogle begrænsninger), vil der være en månedlig leje hos webhotellet, som kan fås nede omkring 8-10 kr nogle steder, og oppe omkring 150 kr andre steder. Der er masser at vælge imellem!
Start derefter i normal tilstand, og log på med den nye bruger. Hvis dette lykkes kan du evt. ændre P/W på din normale bruger, hvis det skulle være det der stopper dig. Hvis du ikke har krypterede filer eller netværksdrev, kan du også (hvis du kan logge på med den nye bruger) kopiere hele din gamle profil over i den nye (minus bl.a. user.dat, men det er selvfølgelig noget af en 'omvej'
b. Senest en måned før en brugsperiode udløber, fremsender dk hostmaster via e-post en faktura på fornyelse af registreringen (brugsafgift) for domænenavnet for det kommende hele år på pt. 60 kroner eksklusive moms til den af brugeren angivne faktureringsadresse. Hvis brugeren ønsker en fysisk faktura tilsendt, kan dk hostmaster fakturere denne ekstra ydelse med kr. 10,- ex. Moms. Brugeren eller denne fuldmægtig bekræfter ved betalingen af brugsafgiften de til enhver tid gældende af DIFO fastsatte regler for registrering, administration og konfliktløsning vedrørende Domænenavne under .dk-Domænet.
I nogle tilfælde kan indehaveren af et .dk-domæne dog være anonym, men det kræver, at registranten for eksempel har en navne- og adressebeskyttelse, og dermed igennem anden lovgivning er undtaget fra at have sine oplysninger offentligt tilgængelige. Hvis det er en dansk domæne-indehaver, skal beskyttelsen været givet i Danmark, hvorimod en udenlandsk indehaver skal have beskyttelse ifølge lovgivningen i dennes hjemland, inden oplysningerne kan hemmeligholdes. For så vidt angår danske domænenavne med anonyme indehavere, er det også stadigt muligt at bede om indehavers kontaktoplysninger ved at rette henvendelse til DK-Hostmaster og begrunde forespørgslen.
Det næste du skal bestemme dig for er, hvordan folk skal manøvrere på din side, når de skal finde deres varer. Har du i sinde at sælge en stor variation af varer er det en god idé at inddele i forskellige overemner. Hvis du for eksempel vil sælge en masse forskellige møbler vil det være smart at inddele efter det rum, man typisk finder dem i, og derefter den specifikke møbeltype. Skal du sælge tøj kan du inddele efter køn, og alder, og derunder inddele efter f.eks. sæsoner eller type tøj.
Vælger du at gøre det selv skal du vælge en byggeplatform, en måde at håndtere hjemmesidens opsætning på. Disse kaldes for CMS (content management system) og de er som sendt fra himlen for alle der ikke er bekendt med at skrive computerkode selv. For nogle år siden var den eneste måde at lave en hjemmeside på, selv at kode det hele fra bunden. Takket være CMS platforme behøver man ikke at være kodningsekspert, og der er også platforme der slet ikke kræver at man kan kode overhovedet. Der er nogle stykker at vælge imellem, men den mest brugte er WordPress, og det er gratis at installere og bruge! De to andre mest populære er Drupal og Joomla.
f. Når brugsretten til et Domænenavn, omfattet af litra e, bliver opsagt eller slettet fra registrering, opfordrer DK Hostmaster deltagerne på ventelisten til inden 10 dage regnet fra DK Hostmasters afsendelse af opfordringen at deponere et beløb på 4.000 kroner ekskl. moms. Beløbet udgør sikkerhed for betaling af brugsafgift for første brugsperiode i tilfælde af tildeling af Domænenavnet samt til dækning af sagsomkostninger i de tilfælde, der er omhandlet i pkt. 5.4., b. Beløbet indbetales til en spærret konto hos et af DK Hostmaster anvist pengeinstitut. Kontohaver er DK Hostmaster, men kontoen klausuleres, så udbetalinger herfra alene kan ske i overensstemmelse med nærværende regler. Deponerer kun en ansøger beløbet, tildeler DK Hostmaster brugsretten til Domænenavnet til denne ansøger. Det deponerede beløb udgør da brugsafgift for første brugsperiode for Domænenavnet (kr. 4.000,- ekskl. moms). Det erlagte gebyr for optagelse på ventelisten for indeværende år modregnes herefter i brugsafgiften for Domænenavnet, således at der på intet tidspunkt skal svares dobbelt gebyr for samme Domænenavn. Deponerer ingen af ansøgerne beløbet, foranlediger DK Hostmaster lodtrækning mellem ansøgerne og tildeler brugsretten til Domænenavnet til vinderen af lodtrækningen. Det erlagte gebyr for indeværende år for optagelse på ventelisten modregnes herefter i gebyret for brugsafgiften for Domænenavnet, således at der på intet tidspunkt skal svares dobbelt gebyr for samme Domænenavn. Er der kun en ansøger på ventelisten, tildeler DK Hostmaster brugsretten til Domænenavnet til denne ansøger.
Hvis du senere beslutter dig for at flytte din hjemmeside til et andet web-hotel, kan du flytte domænenavnet og e-mail adresserne med. Dette sparer dig altså for hele processen med at finde på et nyt navn og samtidig vil dit domæne beholde den værdi det har fået i søgemaskinerne. De eksterne links du har fået fra andre sider vil altså stadig være korrekte og henvise til din side. Hvis du har en hobby hjemmeside er det derfor også en rigtig god ide at registrere dit eget domænenavn.
Council NamesCrop NamesCurrency NamesCurse NamesDance NamesDate NamesDisease NamesDisease (Magical) NamesDisease (Scientific) NamesDinosaur NamesDJ NamesDrink NamesDrug NamesEnchantment NamesEnchanted Gear NamesEnergy TypesEpithetsEvil OrganizationsFamiliar TypesFantasy Plant NamesFantasy Tree NamesFantasy Profession NamesFood NamesFood Names (Fantasy)Fruit & Veg. NamesFungus NamesGame Engine NamesGame Soundtrack NamesGang / Clan NamesGemstone/Mineral
Den hjemmeside du skal til at navngive, skal måske være en blog, en shop, en informativ hjemmeside eller noget helt fjerde. Uanset formålet med din hjemmeside, er et godt tip at tage udgangspunkt i dig selv og/eller dit produkt, når du skal finde et godt hjemmesidenavn. Derved bliver navnet relevant for det, din hjemmeside skal omhandle, og det bliver unikt, fordi det tager udgangspunkt i lige netop dig.
Dit vigtigste fokus er, at navnet afspejler dig og/eller dit formål med hjemmesiden. Herudover gives tre små tricks, som kan være nyttige, når du skal indsnævre kredsen af alle de gode navne, du har fundet på. Vælg det kortest mulige navn, og det navn, der er lettest at skrive og huske. Er det første gang din hjemmeside besøges, dukker navnet nemlig ikke automatisk op i søgefeltet på computeren hos den, der søger. Og staves eller huskes der forkert, kan man ende på en anden hjemmeside end den påregnede!
Hvis det er ment som en form for fælles opslagstavle, hvor andre også kan dele indhold, skal der overvejes hvordan der sorteres i opslag. Det kan være kronologisk, efter emne eller kunstner. Det kan også være efter hvor populært det enkelte opslag er. Man kan give brugeren mulighed for selv at vælge hvordan der sorteres.  Er der krav til indhold, og forbud mod bestemte typer af indhold? Hvordan prioriterer man i hvad der dukker op øverst på siden og så videre. Her kan man vælge at oprette et brugersystem hvor de selv kan stemme på de ting, de synes er gode. Også her skal der overvejes hvorvidt og hvordan folk kan kommentere på opslag.
Over 50% of Panabee's users are international. We designed the site to support popular international domains like .co.uk, .in, and com.au. Most other sites focus on dot-coms, but more and more entrepreneurs only need domains in their home country. Whether you're from China, Canada, India, Australia, or elsewhere, we can help find a domain name in your home country.

Med onlinebijobber viste jeg, at siden skulle handle om passiv indkomst på internettet. Men som du nok kan gætte, så er dette et gigantisk område at dække (marketing, sociale medier, podcasting, video, affiliate, store virksomheder og små hobbyvirksomheder), så derfor var planen at finde en lille niche af dette store marked. Nichen skulle være lille nok til, at jeg havde en chance for at “dominere” den indenfor 24 måneder og stor nok til, at jeg – på sigt – ville få over 500 besøgende hver dag.
There are nearly 2 million apps, making it difficult to find a great name. Use Panabee to search the Apple App Store and Google Play while also checking domain name availability. We could check Microsoft and Blackberry stores, but are the extra 28 users worth the hassle? (The answer is, "No. No way." Which is the same answer to give, incidentally, when your girlfriend asks if the nice cashier lady looks skinnier than her. "Only because she looks younger" gets you two nights on the couch and one expensive trip to Saks.)
Enhver fysisk eller juridisk person kan ansøge DK Hostmaster om at blive godkendt som Navneserveransvarlig under .dk-domænet ved at indsende en host-ansøgning. DK Hostmaster skal godkende de Navneservere, den Navneserveransvarlige ønsker valideret og registreret. Formular for host-ansøgning er tilgængelig fra hjemmesideadressen www.dk-hostmaster.dk.
Det er ikke nemt at finde det rigtige domæne, for hvis du skal lave en webshop om produkt salg eller måske en affiliate side om samme, så er de gængse ord som f.eks. modetøj.dk, billiglån.dk, solbriller.dk osv. Optaget. Derfor kræver det en vis eftertænksomhed og inspiration, som du jo sikkert allerede har gjort dig overvejelser omkring. Hvad du skal overveje inden køb af domæne, er de ting som jeg beskriver her.
Skal du have flyttet dine mail over til Danhost, kan du let selv minimere risikoen for at miste mails undervejs. På dit nye webhotel / mailhotel har du adgang til et kontrolpanel, hvor du skal oprette alle jeres mailadresser, inden flytningen finder sted. På denne måde vil nye indkomne mails automatisk blive modtaget hos Danhost straks efter flytningen er gennemført.

Forsøg at brainstorme ved at skrive forskellige ord ned, som du gerne vil associeres med og forsøg så at sammensætte dem til et lækkert navn. Vær heller ikke bange for at vælge et engelskklingende navn. Vi i Danmark er efterhånden så vant til engelsk i vores hverdag, at hjemmesider på dansk men med engelsk navne sagtens kan fungere. Se bare på Secretly.dk, GoLittle.dk og Plenti.dk
×