Alt efter hvilken type side du vil lave, giver det mere eller mindre mening, at benytte et brandnavn, uden nogen forståelig betydning. Hvis man laver en hjemmeside, som drejer sig om et bestemt håndværk, som for eksempel tømrer eller smed, giver det bedre mening, at inkorporer dit erhverv i navnet. Et beskrivende navn, som viser hvad du arbejder med, vil kunne lede flere folk din vej, i modsætning til brands indenfor mode.
Et domæne er i bund og grund en adresse på internettet, og kaldes også tit domænenavn. Det er det navn, folk vil kunne finde dig under, og er derfor en vigtig del af processen, for at bygge en hjemmeside op. Det er en god idé, at tænke sig godt om, inden man vælger domænenavn, da det kan give besvær senere, hvis du skifter navn. Du risikerer at miste de besøgende, som allerede bruger siden, og hvis du har lagt meget arbejde i dit første navn, er det surt at det går til spilde.
Moldovan NamesMongolian NamesMoorish NamesMoroccan NamesNative American NamesNature NamesNdebele NamesNepalese NamesNorman NamesNorwegian NamesOld High German NamesOriya NamesOromo NamesOttoman NamesPakistani NamesPapal NamesPapuan NamesPashtun NamesPersian/Iranian NamesPhoenician NamesPolish NamesPortuguese NamesPunjabi NamesPuritan NamesQuebecois NamesQuechua NamesRenaissance Names >

WHOIS-verificering kan endog bruges til at bekæmpe spam og svindel, da administratorer kan finde registranter, der opslår ulovligt indhold, eller som deltager i phishing-aktiviteter. Desuden beskytter ICANN’s (The International Corporation for Assigned Names and Numbers) aftaler domæneregistranter ved at forbyde brugen af WHOIS-opslag til marketings- eller spam-formål, inklusive automatiserede forespørgsler af høj volumen mod en specifik registrator eller registers systemer (med mindre sådanne forespørgsler bliver gennemført med henblik på at administrere domænenavne). EU’s databeskyttelsesforordning (General Data Protection Regulations, GDPR) begrænser yderligere eksponering ved at forbyde offentliggørelse af personlige oplysninger for mange domæner.
Når man køber domæne første gang giver det typisk gode mening at købe det sammen med et webhotel. På denne måde får du automatisk dit domæne knyttet til dit webhotel. Man kan nemlig sagtens købe domæne og webhotel hver for sig, men så skal du selv sørge for at få knyttet til domæne til dit webhotel, og er man begynder, kan det derfor også være lettere blot at købe domæne og webhotel sammen på samme tid. Køber du desuden domænet sammen med webhotellet, vil du hos de fleste udbydere få domæneregisteringen og øvrige gebyrer gratis.
Enhver fysisk eller juridisk person kan ansøge DK Hostmaster om at blive godkendt som Navneserveransvarlig under .dk-domænet ved at indsende en host-ansøgning. DK Hostmaster skal godkende de Navneservere, den Navneserveransvarlige ønsker valideret og registreret. Formular for host-ansøgning er tilgængelig fra hjemmesideadressen www.dk-hostmaster.dk.

20th Cent. EnglishAboriginal NamesAfrican-American NamesAfrikaner NamesAkan NamesAkkadian NamesAlbanian NamesAlgerian NamesAmazigh NamesAmish NamesAncient Greek NamesAnglo-Saxon NamesArabic/Muslim NamesAragonese NamesArgentinian NamesArmenian NamesAssamese NamesAssyrian NamesAsturian NamesAustrian NamesAzerbaijani NamesAztec (Nahuatl) NamesBabylonian NamesBalochi NamesBashkir NamesBasotho NamesBasque NamesBelarusian NamesBelgian NamesBengali NamesBiblical NamesBosnian NamesBrazilian NamesBulgarian NamesBurmese/Myanmar NamesByzantine NamesCajun NamesCameroonian NamesCatalan NamesCeltic (Breton) Names


Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig. Her kan du finde teknisk information og formularer, som er relevant i arbejdet som registrator eller navneserveransvarlig.
Brugeren skal senest 3 måneder efter tildeling og registrering af brugsretten til et Domænenavn meddele DK Hostmaster hvilken gyldig e-mail-konto, der skal bruges som Verifikationsadresse til brug for DK Hostmasters opnåelse af den registrerede Brugers samtykke til ændringer i og fornyelse af dennes domænenavnsregistrering. Brugeren har desuden pligt til indenfor samme tidsfrist at meddele DK Hostmaster hvilken gyldig e-mail-konto, der skal anvendes som Faktureringsadresse ved udsendelse af faktura via e-mail. Brugeren er forpligtet til at orientere DK Hostmaster om ændringer i oplysninger vedrørende Domænenavnet, herunder navne- og adresseændringer for Brugeren eller dennes fuldmægtig.
Ulempen ved det sigende domænenavn som f.eks. webhotelanbefaling.dk er, at denne side ikke rigtig kan omhandle meget andet end webhotel, domæne og hjemmesider. Det er selvfølgelig ikke det store problem lige for min side, men hvis du har startet en webshop med solbriller, og du har valgt solbriller-way.dk, så kan du ikke rigtig begynde salg af nederdele eller andet.
Dårlig support til de registrede domænernavne. Har du brug hjælp i forbindelse administrationen af dit domæne er god kunde support vigtig. Hos nogle af de billige domæneforhandlere er supporten mangelfuld eller ikke eksisterende. Når dine domæne skal fornys er det også rart hvis registratoren sender mails til dig i god, således at du ikke glemme det. Dette sker ikke automatisk ved alle registratorer, selvom det efter min mening burde.
Og da jeg solgte et styrketræningsprogram online, så ramte Bedros mig lige i hjertet. Jeg følte at han skrev hver eneste indlæg på sin blog direkte til mig. Kan du se pointen. Ved at fravælge 99% af af alle der har interesse i online marketing, så havde han tilvalgt netop mig. Havde Bedros bare skrevet om online marketing generelt, så jeg har aldrig snublet over hans russiske navn – og blevet fast læser af hans blog.
Et godt og billigt sted at købe danske domænenavne er hos UnoEuro. Prisen for registrering af et .dk domæne ligger på 52,- hvilket må siges at være ganske billigt. Ud over de lave priser på danske domæne er deres priser på registrering af udenlandske domæner også i den lavere ende. Jeg har selv flere domænenavne registreret igennem webhosting.dk og er yderst tilfreds med både prisen og deres service.
Når man skal lave en hjemmeside, er der mange ting at tage stilling til, men der findes mange gode muligheder, for nemt og hurtigt at få lavet en indbydende hjemmeside. Selv hvis man vælger at få nogen til at lave sin hjemmeside, skal man stadig tage stilling til noget få ting, som for eksempel domæne. Der er mange muligheder for at finde domæner, men selvom domænet er en ret basal del af hjemmesiden, er den stadig vigtig. Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej, og har svaret på nogle almindelige spørgsmål omkring domæner.
×