WHOIS-domænedatabasen er en liste med alle registrerede domæner og bliver regelmæssigt brugt til forskellige juridiske formål. Netværksadministratorer bruger WHOIS-oplysninger til at identificere og udbedre problemer. For eksempel kan WHOIS-oplysninger bruges til at afgøre om domænenavne er ledige, identificere varemærkekrænkelser og holde registranter af domænenavne ansvarlige.
Alien NamesAmazon NamesAngel NamesAnimal Species NamesAnimatronic NamesAnthousai Names - New!Apocalypse/Mutant NamesArtificial Intelligence NamesBandit NamesBanshee NamesBarbarian NamesBasilisk NamesBirdfolk NamesBluecap Names - New!Bounty Hunter NamesBrownie NamesCat-people/Nekojin NamesCavemen NamesCentaur NamesChristmas Elf NamesCockatrice NamesCode NamesCowboy/girl NamesCyberpunk (Nick)NamesDark Elf NamesDeath NamesDeath Worm NamesDemon NamesDetective Names
Vælger du at gøre det selv skal du vælge en byggeplatform, en måde at håndtere hjemmesidens opsætning på. Disse kaldes for CMS (content management system) og de er som sendt fra himlen for alle der ikke er bekendt med at skrive computerkode selv. For nogle år siden var den eneste måde at lave en hjemmeside på, selv at kode det hele fra bunden. Takket være CMS platforme behøver man ikke at være kodningsekspert, og der er også platforme der slet ikke kræver at man kan kode overhovedet. Der er nogle stykker at vælge imellem, men den mest brugte er WordPress, og det er gratis at installere og bruge! De to andre mest populære er Drupal og Joomla.
Når man skal lave en hjemmeside, er der mange ting at tage stilling til, men der findes mange gode muligheder, for nemt og hurtigt at få lavet en indbydende hjemmeside. Selv hvis man vælger at få nogen til at lave sin hjemmeside, skal man stadig tage stilling til noget få ting, som for eksempel domæne. Der er mange muligheder for at finde domæner, men selvom domænet er en ret basal del af hjemmesiden, er den stadig vigtig. Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej, og har svaret på nogle almindelige spørgsmål omkring domæner.
Hvis du vil starte en webbutik skal du for det første have en betalingsløsning. Skal folk kunne betale med andet end dankort? På det seneste er det blevet meget populært at betale med Mobile Pay. Du skal have en forbindelse til Nets, og muligvis også til Paypal. Du skal bestemme dig for hvor du vil sende til, og gøre det klart på din side. Skal det kun være i Danmark, eller skal du have international fragt? Skal du sende varer gennem Post Danmark / Post Nord eller GLS? Dem begge eller måske noget helt tredje? Du skal bestemme dig for hvor meget du vil tage for fragten, og have en aftale med ombringeren om, hvad de vil kræve af dig, for at bringe dine varer ud. Du kan også vælge selv at lave udbringning, men dette vil begrænse dig til det lokale område omkring dit varehus.
Hvis man skal fange folks opmærksomhed, når de browser efter en ting på google, eller lignende søgemaskiner, er det vigtigt at ligge højt. Man skal helst være på den første side, eller blandt de øverste 3-4 søgninger, da de fleste ikke gider leder længere end det. Derfor skal aspektet med synlighed overvejes, når du lægger strategi for din hjemmeside, da det enten kan kræve lang tid, eller koste en del penge, med tilstrækkelig markedsføring for din side.
African Towns (Central)African Towns (Central East)African Towns (North)African Towns (South)African Towns (Southeast)African Towns (West)American Towns (Central)American Towns (Northern)Ancient Egyptian TownsAncient Greek TownsApocalyptic Town NamesAsian Towns (East)Asian Towns (South)Asian Towns (Southeast)City NamesCity NicknamesDwarven city NamesElven city NamesEuropean Towns (East)European Towns (North)European Towns (South)
d. Tildeling og registrering Kan DK Hostmaster efter opslag i sin database konstatere, at det ansøgte Domænenavn ikke er registreret, og at betingelserne for registrering i øvrigt er opfyldte, tildeler DK Hostmaster brugsretten til Domænenavnet til ansøgeren, når og hvis ansøgeren aktiverer domænenavnet senest 3 måneder efter meddelelsen fra dk hostmaster.
Så indtil videre har vi fået styr på de første to trin. Når du er nået hertil ved du forhåbentlig om du selv vil designe din side, og i så fald hvilken CMS du vil bruge. Er du hardcore koder kan du helt undlade CMS og kode hele hjemmesiden fra bunden! Vil du hyre en web designer har du måske gjort dig nogle overvejelser over hvor dit prisniveau ligger henne, og hvem du gerne vil hyre. Der dukker et væld af villige designere op, når man søger på google.
Hebrew (Older) NamesHebrew/Jewish NamesHellenic NamesHillbilly NamesHindi NamesHippie NamesHispanic NamesHittite NamesHmong NamesHungarian NamesIcelandic NamesIgbo NamesIndonesian NamesInuit NamesItalian NamesJamaican NamesJapanese NamesJapanese (Edo) NamesKazakh NamesKerala NamesKhmer NamesKikuyu NamesKorean NamesKurdish NamesLatin NamesLaotian NamesLatvian NamesLithuanian NamesLuo NamesLuxembourgish NamesMacedonian NamesMalagasy NamesMalaysian NamesMaltese NamesMandinka NamesMaori NamesMarathi NamesMarwari NamesMayan Names
Det kan være lidt af en opgave at finde det perfekte navn, og i mange tilfælde vil man opleve at domænet til navnet allerede er optaget. Her er det vigtigt, at man ikke falder i og vælger et alternativt TLD, fordig navnet med dette TLD var ledigt eller at man propper et par bindestreger ind, fordi navnet på denne måde er ledigt. Du skal holde ved, indtil du finder det perfekte navn. Det vil du takke dig selv for det i fremtiden!!
×